Медиите в Кипър отчетоха, че националният им отбор е показал две

...
Медиите в Кипър отчетоха, че националният им отбор е показал две
Коментари Харесай

Кипърските медии приеха тежко загубата в София

 България обърна Кипър и продължава да бъде непобедима в Лигата на нациите
Медиите в Кипър отчетоха, че националният им тим е посочил две лица по време на мача с България. Снощи " лъвовете " стигнаха до успеха с 2:1 след поврат в среща от Лига С, Група 3 на Лигата на нациите.

Сайтовете от Острова на Афродита означават, че след мощното първо полувреме, кипърските национали са се показали едва през втората част.

Много от анализаторите съжаляват за пропуща на Пиерос Сотириу в 50-ата минута, когато нападателят на ФК Копенхаген излезе самичък против Пламен Илиев и стреля над вратата, а можеше да повиши на 2:0.

Ето някои от заглавията в кипърската преса:

Goal.com.cy: Колапс в България след положително начало! Записахме шеста поредна загуба като посетител

Shootandgoal.com: Загуба! Нищо ново! Ех, Пиерос, Пиерос, Пиерос

Sport-fm.com.cy: Пореден прахосан късмет за победа

Оmada.reporter.com.cy: Внезапна гибел за 10 минути, фантазиите ни умряха

24sports.com.cy: Отбор с две лица, по този начин не се реализира нищо

Кеrkida.net: Опитахме, поведохме... още веднъж загубихме

Вратарят Константинос Панаги пък призна за известна суматоха в отбраната на Кипър след изравнителния гол на Кирил Десподов.

" Дадохме всичко от себе си. Изпълнихме напътствията на треньора, следвахме проекта си за мача, само че в края си тръгваме с празни ръце. Не мога да кажа, че пресата на българите беше повода за суматохата в нашата отбрана в една част от второто полувреме. Очаквахме, че домакините ще ни натиснат, откакто ние поведохме. С

лед изравнителния гол искахме да задържаме топката, само че не се получи. Тъжни сме, че не взехме нещо от този мач. Не знам дали пропускът на Пиерос беше решителен. Той направи добър мач. Може би в обстановката нямаше шанс, само че това може да се случи на всеки ", разяснява Панаги.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР